Lapinlahdenkadun sillalla alkava työvaihe aiheuttaa meluhaittaa lähialueelle 

Lapinlahdenkadun ylikulkusillalla tehdään betonirakenteiden vesipiikkausta tiistaina ja keskiviikkona 24.–25. syyskuuta. Työt aiheuttavat meluhaittaa lähialueelle päivisin arviolta klo 7–17. Vesipiikkaus tarkoittaa betonirakenteiden purkamista kovalla vedenpaineella.

Sillan pohjoispuolella pintarakenteet on saatu valmiiksi ja työt siirtyvät nyt sillan eteläpuolelle. Liikenne on siirretty kulkemaan sillan pohjoispuolta.  

Tarkkaavainen ohikulkija havaitsi tulipalon siltatyömaalla 

Perjantaina 20. syyskuuta Lapinlahdenkadun ylikulkusillan työmaalla syttyi pieni tulipalo, kun hitsauskipinä sytytti sillan alla olleita työmaaroskia. Palo saatiin nopeasti sammutettua tehokkaan ensisammutuksen ansiosta, eikä vahinkoja päässyt syntymään. Urakoitsija kiittää tarkkaavaista ohikulkijaa, joka huomasi palon.  

Helenin kaukolämpötyöt vaikuttavat alueen pysäköintiin 

Energiayhtiö Helen aloittaa kaukolämpötyöt Lapinlahdenkadulla, Työmiehenkadun ja Lapinlahdenkadun ylikulkusillan välillä. Työt kestävät arviolta 2–3 viikkoa, ja niiden aikana pysäköinti Helenin työmaa-alueella ei ole sallittua. Helen tiedottaa erikseen mahdollisista poikkeusjärjestelyistä liikenteessä.